Mexican tortilla soup
Trio tortelonni Wellness style
Beef tenderloin on hot stone
Supreme of duck
Teriaky glazed salmon
Duck carpaccio
Valentine's Day 2015
Wellness Club
   Am creat Wellness Cuisine Club pentru pasionatii de gastronomie care transforma experienta de a servi masa intr-o clipa memorabila, dornici de a descoperi noi gusturi si asocieri ale bauturilor cu preparatele culinare.

  Formam grupuri de maxim 20 de membri pe care ii vom invita intr-o calatorie gastronomica in jurul lumii cu preparate personalizate la care vom asocia vinuri deosebite. Chef & Sommelier Table sunt seri speciale care se vor desfasura in sala Wellness Conference unde va vor fi gazde Marian Iamandi - Executive Chef & Beverage Manager si Ovidiu Olteanu - Sommelier & Maitre D'Hotel.

  Am pregatit o serie de meniuri speciale pentru primele intalniri, iar apoi vom crea impreuna cu dvs. meniuri personalizate de mancare la care vom asocia vinuri de la cramele dvs. preferate de unde vom aduce si invitati speciali care sa ne prezinte povestea si secretele lor despre vinuri.

  Inscrie-te in "Clubul Wellness" si primesti un card cu care beneficiezi de discounturi si bonusuri, esti invitat la evenimente si informat chopard replica swiss la zi in legatura cu noutatile de natura culinara.
   
Formular de inscriere in Club Wellness
Nume si prenume *

Telefon *

E-mail *

Data nasterii


Hoteluri Romania
PARTENER RECOMANDAT
Cazare Bucuresti