Mexican tortilla soup
Trio tortelonni Wellness style
Beef tenderloin on hot stone
Supreme of duck
Teriaky glazed salmon
Duck carpaccio
Valentine's Day 2015
Wellness Club - Vinuri ROSII
Wellness Gourmet Winetasting

Gustare
Carpaccio de vita Wellness Signature, in crusta de busuioc cu muguri de pin, scalii de parmesan, capere crocante, ulei de trufe si salata mesclun
Vin recomandat: Casillero del Diablo, Concha y toro Chile, Carmenere

Special Demo
Tartar de vita servit cu gaufrette de cartofi si bagheta crocanta
Vin recomandat: Sunrise, Concha y toro Chile, Shiraz

Fel principal
Piept de rata in crusta de ierburi aromatice, legume jullienne stir fry si cartofi Williams
Vin recomandat: Trapiche, Mendoza Argentina, Malbec

Desert
Tort cu mousse de ciocolata neagra, crema mascarpone si visine
Vin recomandat: Ramazotti Amaro, Milano Italia, Digestiv



Soiuri autohtone asociate cu preparate din bucataria internationala

Gustare rece
Terina de rata cu ciuperci de padure, jeleu din Feteasca Neagra, dulceata de pepene galben cu ghimbir si salata mesclun
Vin recomandat: La Putere, Crama Recas - Regiunea Viile Banatului, Feteasca Negra

Fel principal
Surf & turf, muschi de vita argentinian maturat si crevete black tiger saute cu sos brun spaniol cu reductie de rosmarin si vin Cabernet Sauvignon, acompaniate de sparanghel saute si cartofi zdrobiti cu rosmarin si oregano proaspat
Vin recomandat: Cantus Primus, Vitis Metamorfosis - Regiunea Dealu Mare, Cabernet Sauvignon

Desert
Souffle de ciocolata neagra cu chilli si inghetata de fructe de padure
Vin recomandat: Vinars de Jidvei, Podgoria Tarnave, Digestiv



Soiuri autohtone asociate cu preparate din vanat

Gustare
Medalioane de iepure cu pilaf de burgul cu prune uscate si sos demi-glace cu trufe negre
Vin recomandat: Vila Zorilor, Vinarte - Regiunea Dealu Mare, Merlot

Fel principal
Rulada din pulpa de caprioara cu varza rosie brezata si mere, cartofi Duchesse si sos de smochine
Vin recomandat: Agricola Stirbey, Dragasani Olt, Negru de Dragasani

Desert
Tort de branza cu sos de fructe de padure
Vin recomandat: Castel Huniade, Crama Recas - Regiunea Viile Banatului, Merlot & Pinot Noir vinificat demi-dulce



Soiuri autohtone asociate cu preparate din bucataria romaneasca moderna

Gustare calda
Momite de vitel in crusta de pesmet proaspat cu ierburi aromatice, piure de mazare cu menta si fenicul
Vin recomandat: Adrian Single Vineyard, Cramele Halewood, Shiraz

Fel principal
Vrabioara de oaie maturata, invelita in prosciutto crudo crocant cu sos de mustar Dijon si cartofi frantuzesti
Vin recomandat: Soare, Vinarte, Cabernet Sauvignon

Desert
Strudel de mere a la mode cu ingheata de nuci si sos de vanilie
Vin recomandat: Amareto Disaronno, Illva Saronno, Digestiv



Vinuri de import asociate cu preparate din bucataria internationala

Amousse bouche

Val-au-vent cu bresaola si mousse de sparanghel verde
Canape cu ou de prepelita, hering marinat si dulceata de ceapa rosie
Val-au-vent cu tapenada de masline negre, mozzarella boconcinni si rosie confiata
Bulgare Bluecheese tavalit prin nuna pe crackers crocant
Sticks cu rosmarin invelit in prosciutto crudo cu rucola si pasta wasabi
Vin recomandat: Wood Bridge, Robert Mondavi USA California, Zinfandel

Gustare calda
Toteloni umplut cu piept de rata si hribi, sos brun de unt cu salvie crocanta
Vin recomandat: Broquel, Bodegas Trapiche Argentina, Malbec

Fel principal
Cotlete de berbecut dijonaise in crusta de pesmet, ratatouille perfect de legume cu cartofi Anna cu unt clarifiat
Vin recomandat: Enira, Bulgaria, Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Petit Verdouth


Hoteluri Romania
PARTENER RECOMANDAT
Cazare Bucuresti